Ruitschade?

Autoruitschade? Iedere ruitschade ongeacht welke autoruit, model of merk auto kunnen wij voor u repareren of vervangen. En wij regelen de totale financiële afhandeling voor u! Maak nu een afspraak.

Schade aan de carrosserie van uw auto is vervelend, maar ruitschade is eigenlijk nog vervelender: uw veiligheid is direct in het gedrang. Blijvende schade aan uw autoruit moet voorkomen worden. Dat kan door kleine autoruitschade (sterretje) snel te repareren met speciale reparatie hars. Maar  als er een breuk in de voorruit zit, moet deze eigenlijk direct hersteld of vervangen worden. Iedere ruitschade ongeacht welke autoruit, model of merk auto kunnen wij voor u repareren of vervangen. De kosten zijn afhankelijk van drie belangrijke factoren:

  1. Het soort schade, is het bijvoorbeeld een sterretje of een barst
  2. Welke ruit is beschadigd, bijvoorbeeld de voorruit of een zijruit
  3. De dekking van uw autoverzekering

Over het algemeen geldt dat als u verzekerd bent tegen ruitschade, en we de ruit kunnen repareren, de ruit meestal zonder kosten voor u wordt gerepareerd. Wanneer u een afspraak met ons maakt, handelen wij alles af met uw verzekerings- of leasemaatschappij. Wij regelen de totale financiële afhandeling. En indien u een eigen risico heeft, kunt u dat direct met ons regelen. Neemt u wel uw groene kaart even mee en wij regelen alles voor u!

Maak nu hier uw online afspraak of bel naar 0115 - 649 280.

 

Ruitschade?