Maatregelen omtrent COVID-19

CORONA-UPDATE

Zowel de werkplaats als de showroom van Wisse Automotive zijn open. Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staan vanzelfsprekend op de eerste plaats.

Wisse Automotive  heeft de volgende maatregelen getroffen:

 • Wij verzoeken u indien mogelijk alleen uw voertuig te brengen en te halen. De werkplaats is niet toegankelijk voor klanten.
 • Onze medewerkers zijn extra bewust van hygiëne binnen en buiten uw voertuig.  Bij ieder contact met de wagen dragen zij plastic handschoenen.
 • Hoest u of bent u verkouden? Dan verzoeken wij u om uw afspraak te verzetten of iemand anders te sturen.
 • Om fysiek contact te vermijden willen wij u vragen te betalen met uw pinpas. Als dit niet mogelijk is, wordt het contact bij een contante betaling tot het minimum beperkt.
 • Wij houden 1,5 meter afstand van elkaar.
 • Wij willen u vragen om lichamelijk contact te vermijden, hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog en gebruik papieren zakdoekjes die daarna direct weggegooid kunnen worden.
 • U bent van harte welkom in ons bedrijf, maar onze medewerkers zullen u geen hand geven en zullen afstand bewaren.
 • Wij stellen het zeer op prijs als u een mondkapje draagt.

Q & A COVID-19 maatregelen

 • Mijn auto heeft onderhoud nodig, heeft schade of moet gerepareerd worden. Kan ik bij Wisse Automotive terecht?
  U bent van harte welkom bij Wisse Automotive indien u de afgelopen 14 dagen niet in een risicogebied bent geweest en/of geen contact heeft gehad met een besmette patiënt. Heeft u last van luchtwegklachten, verhoging, koorts en hoesten, dan willen wij u vragen om thuis te blijven. Wilt u tevens alert zijn om alles wat aan de sleutel hangt te verwijderen? Daarnaast zullen onze medewerkers met plastic handschoenen werken en deze frequent vernieuwen.
 • Ik heb vervangend vervoer/huurauto nodig. Is dit veilig?
  Ja, hygiëne is op dit moment het belangrijkst, daarom maken wij alle huurwagens grondig schoon met desinfecterende middelen en werken onze medewerkers met plastic handschoenen.
 • Ik heb een afspraak voor onderhoud aan mijn auto staan maar ik kan/wil niet naar de werkplaats toe gaan. 
  Indien u de afgelopen dagen niet in een risicogebied bent geweest en/of contact heeft gehad met een besmette patiënt en tevens geen ziekteverschijnselen heeft, bieden wij u in de regio Terneuzen onze gratis haal- en breng service aan die u ook van ons gewend bent.  Wel hebben wij in onze haal- en breng service enkele maatregelen genomen.  Wilt u gebruik maken van deze service, neem dan contact met ons op.
 • Is het maken van een proefrit veilig? 
  Auto’s die worden gebruikt voor het maken van een proefrit worden voor en na gebruik gedesinfecteerd met speciale aandacht voor het stuur, deurgrepen, schakelpook en touchscreen.

Wij willen u vragen om bovenstaande maatregelen in acht te nemen om de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers maar ook van u te waarborgen.

Als de situatie veranderd zullen onze maatregelen worden aangescherpt. Wij houden u hiervan op de hoogte.

Indien er nog andere vragen zijn, neem gerust contact met ons op.

Al onze bovenstaande maatregelen zijn onder voorbehoud van eventuele nieuwe ontwikkelingen en maatregelen die worden opgesteld door de overheid. U kunt het beste onze website goed in de gaten houden voor updates omtrent het Coronavirus.

Als laatste: Zorg goed voor jezelf. Zorg goed voor de mensen om je heen en help waar kan.