Wij komen naar u!

Wisse Automotive bezoekt u aan huis!

In verband met Covid-19 zijn steeds meer mensen genoodzaakt om binnen te blijven. Voor de gezondheid van onze klanten en medewerkers willen wij u daarom thuis bezoeken- uiteraard vormt hygiëne hierbij een belangrijke rol.

Bent u al enige tijd op zoek naar een nieuwe of gebruikte auto, maar blijft u liever thuis omwille van uw gezondheid en/of veiligheid? Dan heeft Wisse Automotive de oplossing; onze adviseur komt u aan huis bezoeken!*

Zo gaan wij te werk:

  1. U kunt via onze website ons aanbod van diverse merken bekijken vanuit huis.
  2. Als u interesse heeft in één van onze auto’s kunt u telefonisch contact opnemen. U wordt dan doorverbonden naar één van onze verkoopadviseurs.
  3. Met de desbetreffende verkoopadviseur kunt u eventueel een afspraak maken om de auto te bezichtigen via een videogesprek (d.m.v. WhatsApp videobellen).
  4. Als u geen interesse heeft in een voorafgaand videogesprek, dan kunt u een afspraak maken met een verkoopadviseur om de desbetreffende auto bij u aan huis te bezichtigen.
  5. Er komt dan een verkoopadviseur bij u langs die zich aan de volgende strikte regels houdt:
  • De auto in kwestie wordt met desinfecterende middelen schoongemaakt.
  • De verkoopadviseur stelt zich voor,  echter worden er geen handen geschud.
  • De verkoopadviseur draagt te allen tijde schone handschoenen.
  • Er wordt gepast afstand gehouden van minimaal 1,5 meter.
  • Voordat u de auto bezichtigt en een eventuele proefrit gereden kan worden, wordt de desbetreffende auto nogmaals gedesinfecteerd met de daarvoor bestemde  schoonmaakmiddelen. (stuur, schakelpook, deurhendel, touchscreen, gordel etc.)

Als u een eventuele inruilauto heeft, zullen wij deze voor u taxeren terwijl u een proefrit maakt. Uiteraard zullen wij na het taxeren van uw auto deze ook desinfecteren. Wanneer u terug bent van uw proefrit en uw auto getaxeerd is, wordt er een voorstel op maat gemaakt waarbij wij telefonisch contact met u opnemen.

Indien u hiervan gebruik wilt maken, of eventuele vragen heeft over deze extra service die wij u bieden , dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

*Dit geldt alleen voor bezoeken in de provincie Zeeland.