Service aan huis

Wisse Automotive service aan huis! 

Onze showroom is geopend, maar wij breiden onze services wel uit zodat u ook vanuit huis de mogelijkheid heeft om uw vragen te stellen, een auto te bezichtigen of een proefrit te maken.

Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte auto? Bekijk dan onze voorraad. Wij zijn u van dienst en zijn bereikbaar per telefoon, e-mail, WhatsApp, Facetime of via de website. We helpen u graag verder bij vragen, offertes of bij aanschaf op afstand.

Proefrit en aflevering aan huis

Interesse in een auto op onze website? Dan is er naast het virtueel bezichtigen van de auto ook de mogelijkheid om een proefrit te maken vanuit huis. Vul het proefrit formulier in van uw favoriete auto en wij leveren de auto vervolgens bij u af voor het maken van een proefrit*. Heeft u een auto gekocht? Dan leveren wij de auto bij u thuis af*. De verkoopadviseur die bij u langskomt houdt zich aan de volgende strikte regels:

 • De auto in kwestie wordt met desinfecterende middelen schoongemaakt.
 • De verkoopadviseur stelt zich voor, echter worden er geen handen geschud.
 • De verkoopadviseur draagt te allen tijde schone handschoenen.
 • Er wordt gepast afstand gehouden van minimaal 1,5 meter.
 • Voordat u de auto bezichtigt en een eventuele proefrit gereden kan worden, wordt de desbetreffende auto nogmaals gedesinfecteerd met de daarvoor bestemde schoonmaakmiddelen. (Stuur, schakelpook, deurhendel, touchscreen, gordel etc.)

Als u een eventuele inruilauto heeft, zullen wij deze voor u taxeren terwijl u een proefrit maakt. Uiteraard zullen wij na het taxeren van uw auto deze ook desinfecteren. Wanneer u terug bent van uw proefrit en uw auto getaxeerd is, wordt er een voorstel op maat gemaakt waarbij wij telefonisch contact met u opnemen.

Ontdek ons aanbod occasions

Videobellen met onze verkopers

Het is ook mogelijk om te videobellen met onze verkopers. Heeft u een mooie auto gezien tussen onze voorraad en wilt u deze beter bekijken en uw vragen direct stellen? Tijdens het videobellen neemt onze verkoper u mee door de auto en beantwoordt al uw vragen. Het videogesprek wordt gevoerd via WhatsApp of Facetime. De video afspraak kunt u vrijblijvend inplannen op een datum en tijdstip dat voor u uitkomt.

Plan hier uw videobelafspraak

Hieronder nogmaals onze service aan huis op een rijtje

 1. U kunt via onze website ons aanbod van diverse merken bekijken vanuit huis. U bent ook van harte welkom in de showroom.
 2. Als u interesse heeft in één van onze auto’s kunt u telefonisch contact opnemen. U wordt dan doorverbonden naar één van onze verkoopadviseurs.
 3. Met de desbetreffende verkoopadviseur kunt u eventueel een afspraak maken om de auto te bezichtigen via een videogesprek (d.m.v. WhatsApp videobellen).
 4. Als u geen interesse heeft in een voorafgaand videogesprek, dan kunt u een afspraak maken met een verkoopadviseur om de desbetreffende auto bij u aan huis te bezichtigen.
 5. Er komt dan een verkoopadviseur bij u langs die zich aan de bovenstaande strikte regels houdt.

Indien u hiervan gebruik wilt maken, of eventuele vragen heeft over deze extra service die wij u bieden , dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

*Dit geldt alleen voor bezoeken in de provincie Zeeland.

Plan hier uw videobelafspraak

 • Voer hier het telefoonnummer in waar wij u op kunnen bellen.
 • Geef hier het merk + model op van de auto. U kunt ook de url hierin plakken.
 • Geef hier de dag op waarop wij u kunnen bellen.
  DD slash MM slash JJJJ
 • Geef hier uw voorkeur op voor een tijdsbestek waarin wij u kunnen bellen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.