Waarom BOVAG Garantie?

Bij aankoop van uw  BOVAG occasion wordt de auto compleet gecontroleerd en voeren wij een uitgebreide servicebeurt uit.

Als u een gebruikte auto koopt, vraag dan zeker naar BOVAG Garantie. U heeft recht op garantie als dit bij de aankoop van de auto in het koopcontract wordt overeengekomen.

Wisse Automotive werkt met haar autobedrijven met BOVAG Garantie om maximale zekerheid te bieden voor kopers van gebruikte auto’s.

BOVAG biedt interessante voordelen. Als u een gebruikte auto koopt, waarvan bijvoorbeeld de fabrieksgarantie is verlopen, kan de BOVAG Garantie worden overeengekomen. Op deze manier kunt u zorgeloos rijden en krijgt u maximale zekerheid vanwege een uitgebreide garantie. Ook voor oudere auto’s kan deze garantie worden overeengekomen.

Wisse Automotive werkt als BOVAG-lid met een duidelijke taal: geen techneutentaal en kleine lettertjes, maar heldere adviezen en afspraken. Hierdoor is het altijd duidelijk waar u aan toe bent. Bij aankoop van uw  BOVAG occasion wordt de auto compleet gecontroleerd en voeren wij een uitgebreide servicebeurt uit. Bij aflevering neemt uw verkoopadviseur precies met u door wat er aan de auto is uitgevoerd.

Wist u dat vervangend vervoer tijdens garantiewerkzaamheden is inbegrepen? U bent altijd mobiel terwijl wij uw auto repareren. Kies voor veiligheid en zekerheid en koop met BOVAG Garantie bij Wisse Automotive.