Renault

"Drive the change" bij Wisse Automotive

Renault heeft voor bijna elk wat wils. De spil van het gamma bestaat uit de Clio (compact), de Mégane (compacte middenklasse) en de Laguna (middenklasse). Het aanbod van MPV’s is zeer uitgebreid met de Kangoo, Scénic en de Espace. De Twingo is een belangrijke speler onder de stadsauto’s, terwijl de nieuwe Captur momenteel de meest succesvolle "crossover" is in het compacte segment.

Wisse Automotive is als dealer van Renault hét aanspreekpunt van Renault in de regio Zeeuws-Vlaanderen. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop en onderhoud van nieuwe Renault personenauto's, maar ook in de verkoop van Renault company-cars en Renault bestelauto's.

Gemakkelijk & snel contact

Maak online een afspraak voor een onderhoudsbeurt of APK. Of maak een afspraak voor een proefrit in uw nieuwe Renault of occasion naar keuze. Ook voor overige vragen staan we u uiteraard graag te woord: belt u 0115 - 612321, of mail renault@wisseautomotive.nl.

 

De Captur, de nieuwe crossover van Renault, laat een nog niet eerder getoonde combinatie van stijl en functionaliteit zien. Hij zorgt voor een frisse wind in het segment van de gezinsauto's. Geïnspireerd op de conceptauto Captur, waarvan hij niet alleen de naam maar ook de spirit meekreeg, is dit het trotse nieuwe stijlicoon van Renault.