Dacia

Veilig de weg op met Dacia

Dacia valt sinds 1999 onder Renault en werd in 1966 opgericht in Roemenië. Met de komst van de Dacia Logan in 2004, kreeg het merk in ons land steeds meer bekendheid en dat blijft groeien met de komst van nieuwe Dacia modellen zoals de Duster, Logan MCV en Sandero.

De missie van Dacia: het maken van nieuwe, essentiële en betrouwbare voertuigen, die betaalbaar zijn voor het grote publiek. Dacia heeft zich door de jaren heen ontwikkeld en heeft zich voortdurend aangepast aan de behoeften van de klanten. Daarnaast beweegt Dacia mee met de tijd en richt zich nu ook op het elektrisch rijden.

Dacia rijden in Zeeland

Onze garage, gevestigd in Terneuzen, is een prima locatie voor onderhoud voor uw Dacia. Onze monteurs staan altijd klaar voor uw Dacia, ze werken volgens de richtlijnen van de fabrikant en in goed overleg verrichten zij al het onderhoud aan uw Dacia. Wanneer uw Dacia bij ons voor onderhoud moet blijven staan, hebben wij een ruim wagenpark aan leenauto’s staan, waardoor u nooit in de problemen hoeft te komen. Daarnaast kunt u binnen Zeeland gebruik maken van onze gratis haal- en breng service wanneer uw wagen bij ons in onderhoud staat.

Op zoek naar een nieuw Dacia in Terneuzen? Wisse Automotive is het adres voor uw Franse auto! Wij hebben een ruim assortiment aan prachtige wagens in onze showroom staan, waaronder prachtige Dacia modellen. Bent u benieuwd naar het assortiment en de keuzes? Kom snel eens langs in onze showroom en onze verkoopadviseurs helpen u graag aan de hand van een lekker bakje koffie aan de perfecte keuze voor uw nieuwe Dacia.