Eurorepar Car Service

Sinds kort is Wisse Automotive partner van Eurorepar. Eurorepar Car Service is het multimerken netwerk voor al uw onderhoud en reparatie in Nederland.
Eurorepar is opgericht in 2003 en heeft ondertussen al meer dan 5000 vestigingen in 26 verschillende landen. In Nederland bevinden zich inmiddels 100 vestigingen. Waarvan Wisse Automotive er een is!

De garages van Eurorepar Car Service bieden de beste prijs/kwaliteit verhouding. Dit doen zij voor alle reguliere services zoals onder andere APK, reparatie en onderhoud. Uiteraard volgen zij de richtlijnen van de fabrikant.
Bij Eurorepar geldt er twee jaar garantie op de onderdelen en montage; deze onderdelen voldoen aan de juiste normen en kwaliteitseisen.

Is uw auto toe aan een APK keuring of heeft de auto reparatie nodig? Wisse Automotive heeft verschillende APK keurmeesters die professionele service aan uw auto bieden. Onze monteurs checken alle onderdelen en verlenen met goed overleg de juiste reparatie aan uw auto.

Maak een afspraak via de service & onderhoud pagina of neem telefonisch contact op en laat u verrassen door onze passende service en dienstverlening.