Over ons

Al jaren is Wisse Automotive een gevestigde naam in Zeeland. Met een specialisatie in de Franse merken Renault, Citroën en Peugeot én een ruim wagenpark occasions van andere merken, bieden wij een auto voor iedere bestuurder. Hoe wij dit doen?

Door naar de klant te luisteren. Dankzij ons ruime aanbod in samenhang met de bulk aan ervaring van onze monteurs, kunnen wij iedere bestuurder bieden wat hij nodig heeft. Telkens weer met onze nuchtere Zeeuwse service. Bij Wisse Automotive weet u waar u aan toe bent. Met een prijsopgave vooraf komt u nooit voor onverwachte kosten te staan. Daarnaast ondersteunen we onze klant graag door de gratis haal en brengservice bij onderhoud of reparatie. Ook wanneer u een nieuwe auto heeft aangeschaft is het niet per se nodig om de weg naar de garage af te leggen; wij brengen de auto graag naar u!

Naast een specialisatie in Franse automerken, verdiepen wij ons ook graag in andere merken met ons Bosch Workshop Partner concept. Door naast de verkoop, ook het onderhoud op ons te nemen zijn wij uw partner voor uw auto. Wisse Automotive streeft ernaar u áltijd de beste rijervaring te bieden, voor de beste prijs én de beste service.