Over ons

Al jarenlang is Wisse Automotive een gevestigde autodealer in Zeeland. Met een specialisatie in de Franse automerken; Renault, Dacia, Citroën, Peugeot en tevens een ruim wagenpark occasions van andere merken, bieden wij een auto voor iedere bestuurder. Hoe wij dit doen?

Door naar de klant te luisteren en dagelijks de veranderingen en innovaties binnen de automotive branche te volgen. Dankzij ons ruime aanbod aan Franse automerken en kwaliteitsoccasions in samenhang met onze gespecialiseerde medewerkers, kunnen wij iedere bestuurder voorzien van een passend advies.

Bij Wisse Automotive weet u waar u aan toe bent. Met een prijsopgave vooraf komt u nooit voor onverwachte kosten te staan.

Daarnaast ondersteunen wij onze klant graag door de gratis haal-en brengservice bij onderhoud of reparatie.*

Ook wanneer u een nieuwe auto heeft aangeschaft is het niet nodig om zelf de auto op te halen; wij brengen de auto graag naar u toe!

Service aan huis, zonder extra kosten

Naast de specialisatie in Franse automerken, verdiepen wij ons ook graag in andere merken met ons Bosch Workshop Partner concept. Daarnaast zijn wij sinds kort ook partner van Eurorepar car Service. Door naast de verkoop, ook het onderhoud op ons te nemen zijn wij de juiste automotive partner!

Wilt u een bus of auto huren? Wij verhuren en shortleasen ook auto’s en bussen via Autoverhuur Zeeland. 

Bent u benieuwd naar de opties voor het financieren of private leasen van uw nieuwe auto? Onze adviseurs helpen graag bij de keuze en beantwoorden al uw vragen.

Wisse Automotive streeft ernaar u altijd de beste klantbeleving te bieden, een hoge kwaliteit en uitgebreide service.

* gratis haal- en breng service binnen Zeeland.

* op de foto een klein deel van het Wisse Automotive team.