Citroën

Comfortabel de weg op met Citroën

Wisse Automotive is dé Citroën garage in Zeeland. Onze garage in Terneuzen heeft een jarenlange ervaring in het onderhoud en de reparatie van  Citroën occasions en nieuwe Citroën auto’s. Ook voor service en advies kan Wisse Automotive gebeld worden. Onze medewerkers staan graag voor u klaar. Uit een doorlopend onderzoek van Citroën Nederland is wederom gebleken dat onze klanten enorm tevreden zijn.

Met een klanttevredenheid percentage van 100%, weet u zeker dat u altijd de beste service krijgt.

Maak bijvoorbeeld online een afspraak voor een onderhoudsbeurt, APK of maak een proefrit in een Citroën occasion naar keuze.

Citroën Zeeland

Onze garage is gevestigd in Terneuzen, wat een prima locatie is voor uw Citroën uit Zeeland. Wanneer u met uw Citroën uit Goes, Vlissingen, of Middelburg moet komen is dit zeker goed aan te rijden. Wanneer uw Citroën voor onderhoud een paar dagen moet blijven, hebben wij een groot wagenpark met leenauto’s staan. Een Renault, Peugeot of Citroën occasion, er staat altijd wel een mooie Franse auto voor u klaar.

Occasions van klein naar groot

Het wagenpark van Wisse Automotive staat vol met Citroën occasions. Al sinds 1919 blijft het merk innoveren om de Citroën rijder zo comfortabel mogelijk de weg op te sturen. Al sinds de start van het merk zo’n honderd jaar geleden is de mens de belangrijkste inspiratiebron van het merk. Tegenwoordig wordt het comfort van de Citroën auto’s uitgedragen door bijvoorbeeld de Citroën Picasso, Nemo en Berlingo. Ook de compacte klasse is erg in trek met de Citroën C1, C3 en DS3. Daarnaast heeft Wisse Automotive ook in de middenklasse Citroën Occasions een ruim aanbod met de Citroën C4, C5 en de DS5. Wanneer u een exclusieve Citroën occasion wilt gaan rijden dan is de DS5 een goede uitkomst. Deze Citroën auto is een Crossover die ook in een diesel-hybride verkrijgbaar is.

Citroën bedrijfswagens

Wisse Automotive heeft naast een groot assortiment Citroën occasions ook een groot wagenpark in Citroën bedrijfswagens. Van de compacte Citroën Berlingo tot de ruime en oersterke Citroën Jumper; Citroën weet hoe bedrijfswagens gemaakt moeten worden. Heeft u dus een Citroën in Goes, een Citroën in Vlissingen, een Citroën in Middelburg of ergens anders in Zeeland nodig, neem dan snel contact met ons op. Wisse Automotive staat graag voor u klaar. We gaan samen op zoek naar de beste oplossing voor uw bedrijf.