Peugeot

Peugeot; het ultieme reisplezier voor het gehele gezin!

Wisse Automotive is specialist in Franse automerken. Daarom kan de Peugeot zeker niet ontbreken in het wagenpark van onze garage. In de moderne auto’s ervaar je het ultieme reisplezier voor het gehele gezin! En dat allemaal voor een betaalbare prijs. Wisse Automotive heeft een jarenlange traditie als het gaat om Franse automerken, Peugeot occasions die onze garage uitrijden zijn volledig gecontroleerd door onze technisch opgeleide monteurs.  Uw Peugeot is altijd in veilige handen bij Wisse Automotive.

Bij Wisse Automotive hebben wij verstand van de Franse auto en dat zie je terug in de klanttevredenheid. Dag in dag uit werkt ons team specialisten er keihard aan om aan de verwachtingen van de klant te voldoen.

Peugeot Zeeuws-Vlaanderen

Wanneer u een Peugeot wilt kopen komt u naar Terneuzen. Wij hebben altijd een ruim aanbod op voorraad, bestaande uit occasions- demo’s en company cars. Ook wanneer u service en onderhoud aan uw Peugeot auto wilt hebben is Wisse Automotive de juiste keuze. Of u nu een Peugeot in Goes, een Peugeot in Vlissingen, een Peugeot in Middelburg of ergens anders in Zeeland rijdt, wij zijn u graag van dienst! U kunt bij onderhoud gebruik maken van onze gratis haal en breng service door heel Zeeland. Met de kennis en kunde van onze werknemers doen wij er alles aan uw Peugeot zo goed mogelijk af te leveren. Wisse Automotive is geopend van maandag tot en met zaterdag. Dat betekent dat u dus ook in het weekend met uw Peugeot bij ons terecht kunt.

Altijd veilig de weg op met uw Peugeot occasion

Iedere Peugeot occasion wordt zowel optisch als technisch voor u gecontroleerd. Wij zorgen er altijd voor dat u veilig de weg op kunt. Mocht u toch liever een extra garantie hebben dat uw auto altijd in optimale conditie verkeerd dan kunt u bij Wisse Automotive een garantiepakket afsluiten. Onze verkoopadviseurs helpen u graag het juiste pakket te kiezen.