Peugeot

Peugeot; het ultieme reisplezier voor het gehele gezin!

Wisse Automotive is specialist in Franse automerken. Daarom kan de Peugeot zeker niet ontbreken in het wagenpark van onze garage. In de moderne auto’s ervaar je het ultieme reisplezier voor het gehele gezin! En dat allemaal voor een betaalbare prijs. Wisse Automotive heeft een jarenlange traditie Peugeot occasions die in onze garage binnenkomen zo sterk mogelijk op te knappen, zodat u het gevoel heeft een nieuwe Peugeot te rijden.

Bij Wisse Automotive hebben wij verstand van de Franse auto en dat zie je terug in de klanttevredenheid. Dag in dag uit werkt ons team specialisten keihard om aan de verwachtingen van de klant te overtreffen.

Een auto voor iedere levensfase

Peugeot heeft een ruim assortiment auto’s. Van een wat kleinere auto voor in de stad tot een wat grotere comfortabele MPV; voor iedere levensfase heeft Peugeot een auto. Het kleine assortiment Peugeots wordt aangevoerd met de populaire 308, die in 2014 Auto van het Jaar geworden is. Maar dat is niet de enige prijswinnende Peugeot. Zo is de wat grotere Peugeot 3008 in 2017 Auto van het Jaar geworden. Criteria als design, comfort, veiligheid en vele andere punten worden hierin meegenomen. Heeft u meer met de wat sportievere auto? Ook daarvoor heeft Peugeot een mooie uitvoering. De Peugeot RCZ kan gezien worden als het goedkopere neefje van de Audi TT. Deze snelle wagen is gebaseerd op de populaire Peugeot 308 en is een lust voor het oog.

Peugeot Zeeland

Wanneer u een nieuwe Peugeot of een Peugeot occasion wilt kopen komt u naar Terneuzen. Ook wanneer u service en onderhoud aan uw Peugeot auto wilt hebben is Wisse Automotive de juiste keuze. Of u nu een Peugeot in Goes, een Peugeot in Vlissingen, een Peugeot in Middelburg of ergens anders in Zeeland rijdt, wij zijn u graag van dienst! Met de kennis en kunde van onze werknemers doen wij er alles aan uw Peugeot auto zo goed mogelijk weer af te leveren. Wisse Automotive is geopend van maandag tot en met zaterdag. Dat betekent dat u dus ook in het weekend met uw Peugeot occasion bij ons terecht kunt. Of u nu een Peugeot in Goes, Vlissingen of Middelburg heeft!

Altijd veilig de weg op met uw Peugeot occasion

Iedere Peugeot occasion wordt zowel optisch als technisch voor u getest. Wij zorgen er altijd voor dat u veilig de weg op kunt. Mocht u toch liever een extra garantie hebben dat uw auto altijd in optimale conditie verkeerd dan kunt u bij Wisse Automotive een garantiepakket afsluiten. Van een service pakket met een keuring en een extra garantieperiode van 3 maanden tot een zeer uitgebreid Premium pakket van 20 maanden, er is voor iedere rijder een pakket. Wisse Automotive helpt u graag verder het juiste pakket te kiezen.