Renault

Innovatie, design, Renault

Wisse Automotive is als officieel specialist van Renault en Dacia, dé Renault garage in de regio Zeeland. Onze medewerkers staan dag in dag uit voor u klaar met de beste service en adviezen. Door de jarenlange kennis en ervaring is Wisse Automotive iedere dag weer in staat de beste service te bieden. Zowel voor de verkoop van Renault occasions, onderhoud en reparatie, uw Renault garage Terneuzen staat voor u klaar.

Het Franse merk is continue bezig met innovatie en design voor het ultieme rijplezier, deze toewijding wordt ook van onze werknemers bij Wisse Automotive verwacht.

Van een jonge gebruikte auto tot een Renault met meer kilometers, onze monteurs zijn specialist.

Renault Zeeland

Op zoek naar een Renault uit Terneuzen? Wisse Automotive is hier al jaren gevestigd. Door deze locatie is de Renault garage ook prima aan te rijden voor uw Renault uit Goes, een elektrische Renault uit Middelburg of een gloednieuwe Renault uit Vlissingen. Renault heeft auto’s in allerlei soorten en maten. In onze garage heeft u een grote keuze uit een ruim assortiment zorgvuldig gekozen Renault occasions. Zowel de grote als kleine modellen zijn in ons assortiment ondergebracht. Bent u liefhebber van de wat ruimere terreinwagens? Kom dan eens een proefrit maken in een Renault Kadjar. Bent u meer van de wat kleinere stadsauto’s? Stap dan eens in een Renault Twingo, Renault Clio of een Renault ZOE.

Oersterke Renault bedrijfswagens

Wist u dat Wisse Automotive ook oersterke Renault bedrijfswagens in het assortiment heeft staan? Voor iedere onderneming heeft Renault een geschikte versie. De auto’s zijn praktisch en sterk en hebben daarnaast ook een mooi design. Modellen als een Renault Kangoo, Renault Trafic of een Renault Master zijn in grote getale terug te vinden op de Nederlandse snelwegen en dat is natuurlijk niet voor niets! Wanneer u een Renault bedrijfswagen een paar dagen wilt huren, kan dat natuurlijk ook. Een bedrijfswagen van Renault uit Terneuzen is dé perfecte oplossing voor een bedrijfswagen van Renault uit Vlissingen, een Renault uit Goes of een Renault uit Middelburg.

Company-cars

Naast bestelwagens heeft Wisse Automotive ook company-cars in zijn assortiment staan. U kunt een auto al huren voor €25,- per dag. Ook grotere en luxere Renault occasions kunnen gehuurd worden voor een dag, weekend of week. Wanneer u voor langere tijd een auto nodig heeft, maar geen Renault wilt kopen is dit de perfecte oplossing voor u. Neem contact op met onze Renault garage en we gaan samen met u op zoek naar een geschikte auto.