Wisse Automotive Campers!

Camper kopen of huren? Bij Wisse Automotive kan het allebei!

Wilt u binnenkort vertrekken op een prachtige vakantie? Dan is onze buscamper schitterend om je vakantie mee te starten! Vanaf nu is de camper ook te vinden in het wagenpark van Autoverhuur Zeeland.

Bent u geïnteresseerd in een van deze prachtige campers, of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en wij nodigen u graag uit met een lekker bakje koffie.

Wilt u meer informatie over het huren van de camper? Klik dan hier of neem contact op met Altwin van ons Autoverhuur Zeeland team!

Over de camper:

De camper is voorzien van 4 zitplaatsen en 4 slaapplaatsen. De camper biedt u een gloednieuw interieur en een comfortabele rijervaring. Deze omgebouwde camper is voorzien van onder andere; airco, navigatie, cruise control, bluetooth functie, trekhaak en elektrische ramen.

Wanneer het hefdak (met daaronder het bovenste tweepersoonsbed) en de luifel zijn uitgeklapt, heeft u de mogelijkheid om van de achterste passagiersstoelen een tweede (uitklapbaar) bed te maken. Deze geeft nogmaals plek voor twee personen.

In de cabine vindt u rondom lampjes en USB aansluitingen. Ook is er 220v aansluiting voor eventuele andere apparaten. Alle ramen en de achterdeuren zijn voorzien van gordijnen voor verduistering tijdens het slapen. Achterin zijn opbergkasten en vakken boven, naast en onder het bed geplaatst voor de spullen. Het keukenblok is voorzien van 2-pits gasstel en wasbak met daaronder de koelkast en vriesvak. Ook hier zijn lades en kasten voor servies, bestek en andere spullen.

Er zijn verschillende campers beschikbaar met elk een ander interieur.

*onderaan is een sfeerfilmpje van een van de campers toegevoegd. Voor meer foto’s of informatie kunt u kijken bij ons aanbod