Wisse Automotive Campers!

Wilt u binnenkort vertrekken op een prachtige vakantie? Dan is onze buscamper schitterend om je vakantie mee te starten!

De camper is voorzien van 4 zitplaatsen en 4 slaapplaatsen. De camper biedt u een gloednieuw interieur en een comfortabele rijervaring. Deze omgebouwde camper is voorzien van onder andere; airco, navigatie, cruise control, bluetooth functie, trekhaak en elektrische ramen.

Wanneer het hefdak (met daaronder het bovenste tweepersoonsbed) en de luifel zijn uitgeklapt, heeft u de mogelijkheid om van de achterste passagiersstoelen een tweede (uitklapbaar) bed te maken. Deze geeft nogmaals plek voor twee personen.

In de cabine vindt u rondom lampjes en USB aansluitingen. Ook is er 220v aansluiting voor eventuele andere apparaten. Alle ramen en de achterdeuren zijn voorzien van gordijnen voor verduistering tijdens het slapen. Achterin zijn opbergkasten en vakken boven, naast en onder het bed geplaatst voor de spullen. Het keukenblok is voorzien van 2-pits gasstel en wasbak met daaronder de koelkast en vriesvak. Ook hier zijn lades en kasten voor servies, bestek en andere spullen.

Er zijn verschillende campers beschikbaar met elk een ander interieur.

Bent u geïnteresseerd in een van deze prachtige campers, heeft u vragen of wilt u ze eens in het echt komen bewonderen? Neem dan contact met ons op en wij nodigen u graag uit met een lekker bakje koffie.

*onderaan is een sfeerfilmpje van een van de campers toegevoegd. Voor meer foto’s of informatie kunt u kijken bij ons aanbod